Logo mooigeldropmierlo.nl
Sophie Meulendijks eindigde op de eerste plaats, Loes van Aaken op de tweede plaats  | Fotonummer: 8a2d04
Sophie Meulendijks eindigde op de eerste plaats, Loes van Aaken op de tweede plaats (Foto: Ingezonden)
Verenigingen

Clubkampioenschappen HT'35 zeer succesvol voor Geldrop-Mierlose turnsters

Geldrop-Mierlo - De jaarlijkse clubkampioenschappen van turnvereniging HT'35 Helmond vonden op 17 en 18 november plaats, een mooie voorbereiding op het nieuwe turnseizoen. Ongeveer 200 turn(st)ers kwamen dit weekend in actie en ruim 250 medailles zijn er uitgedeeld.

Meerkampresultaten van de Geldrop-Mierlose turnsters
Zilver was er voor Jet v.d. Velden (51,925) in de categorie Pupil-2/Jeugd N2-N3-N4. Goud voor Romy Hulsers (45,550) en brons voor Dyshanti Adriana (44,400) beide in de categorie div. 2-3 Jeugd-2/Junior (D). Ook nog een gouden medaille voor Sophie Meulendijks (46,100) en zilver voor Loes van Aaken (44,650) in de categorie div.3-4 Jeugd-2/Junior (E-F).

Niet alleen was er een prijsuitreiking vanwege de turnwedstrijden, maar ook kregen alle leden die meer dan 20 loten hebben verkocht voor de Grote Clubactie een presentje. Topverkopers waren Anne Dollekens, Milou Verstappen en Fenne Snoeks. Daarnaast zijn Linda Baggen-van Beek en Monique Verschuren gehuldigd voor hun 25-jarig lidmaatschap, is Mylene Donkers gehuldigd als vrijwilliger van het jaar en Anneke Leenders kreeg de vrijwilligerspenning namens wethouder Hr. van Dijk van de gemeente Helmond uitgereikt.

Dank je wel
Op naar een mooi nieuw turnseizoen, helaas zal DeMooiGeldropMierloKrant hier geen getuige meer van zijn. Trouw werden de aangeleverde artikelen geplaatst, zo ook foto's werden geplaatst. Turnvereniging HT'35 is DeMooiGeldropMierloKrant ontzettend dankbaar voor de steun op deze manier. Desondanks blijft HT'35 ook in 2018 verslagen publiceren op de eigen website www.ht35.nl en facebookpagina www.facebook.com/HT35Helmond.

DeMooiGeldropMierloKrant: Bedankt!

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>