Logo mooigeldropmierlo.nl
  | Fotonummer: 1a93c1
Sport

Jubileumjaar Lopersgroep Geldrop

  Sport

Geldrop– Hieperdepiep, HOERA! De grootste lopersgroep uit de regio bestaat 30 jaar. Op 22 oktober 1986 is het allemaal begonnen en nu, dertig jaar later, bestaat LOGO nog steeds. En hoe! De vereniging uit Geldrop heeft inmiddels ruim 350 leden uit de gehele regio; van Geldrop tot Waalre en van Son tot Asten.

Activiteiten
Iedereen weet de club inmiddels te vinden. Om dit te vieren organiseert de vereniging dit jaar dertig (kleine) activiteiten voor haar leden, met als hoogtepunt een spetterende LOGO-feestdag afgelopen mei.

Terugblik
In 30 jaar is er veel veranderd. Waar het dertig jaar geleden vooral om de prestaties ging, gaat het nu vooral om de recreatieve lopers. Samen lopen, vitaliteit en gezelligheid zijn begrippen die bij LOGO passen. Door projecten als #startcoach (voor de beginnende hardloper) en ONRS (trainen voor Rondje Someren) biedt LOGO vele mogelijkheden voor liefhebbers. Iedereen kan instromen op zijn of haar eigen niveau. Naast deze projecten is LOGO ook actief voor haar omgeving: zo lopen er fanatieke mensen van de lunet zorg mee en hebben het afgelopen half jaar meerdere diabetespatiënten meegetraind. Misschien wel de grootste verandering van de afgelopen jaren is het feit dat LOGO 7 dagen per week 'open' is. Op elke dag van de week wordt er getraind. Kom jij ook een keer met ons meetrainen? Je bent van harte welkom!

Informatie
Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooigeldropmierlo.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>